Thursday, May 28, 2009

Panas: Kami Sokong Chin Peng

Kami mahu Chin Peng pulang..! PAS Johor mahu Chin Peng pulang ke Malaysia. Mereka mahu bangsat komunis itu tinggal di bumi Malaysia. PAS mahu undi bukan Melayu mereka gilakan komunis.

PAS buang terus konsep membangun bersama Islam tetapi membangun bersama Komunis. Demi menjaga periuk nasi PAS dengan DAP mereka menghalalkan fahaman bangsat komunis hanya dengan satu tujuan kerana PAS mahu undi mereka.

Apa punya bangsat PAS Johor yang gilakan komunis setelah PAS Perak gila dengan menidakkan takdir tuhan mereka hilang kuasa PAS Johor mahu komunis pula. Apa punya tur PAS Johor mereka seronok menyokong Chin Peng dibawa pulang ke Malaysia.

GM tidak mahu sebut siapa yang mahukan bangsat Chin Peng dibawa pulang tetapi sesiapa yang mendengar ceramah di Simpang Renggam tahu apa yang mereka dengar. Penyokong yang dibawa bertakbir menyokong kepulangan Chin Peng. PAS mengamalkan politik bangsat demi undi bukan Melayu yang dikafirkan oleh PAS terhadap UMNO

Kini satu harapan PAS apa sahaja isu yang terkena rakan Pakatan Sialan mereka maka sakitnya turut dirasai PAS. GM hanya mahu katakana PAS buanglah tagline “MEMBANGUN BERSAMA ISLAM” tetapi “MEMBANGUN BERSAMA KOMUNIS”

5 comments:

Z-MAY said...

pas sudah jauh terbabas...

PUTERI said...

Sila ke artikel ini

http://puterinafisah.blogspot.com/2009/05/cheng-ho-dan-chin-peng.html

garamanis said...

SAHABAT,

PAS SUDAH JAUH BENAR TERSASAR. MEREKA SUDAH WUJUD HAMPIR 30 TAHUN TETAPI PEMIKIRAN MEREKA IBARAT BARU HENDAK MENGENALI DUNIA POLITIK. SEDIH DENGAN KEHODOHAN POLITIK PAS

Waris Pahang said...

PAS sokong Komunis - memang mereka sudah gila

Alizul said...

Kepada semua yang simpati dan menyokong kepulangan Chin Peng:

Bagi sesiapa yang tidak mengetahui, atau sengaja membutakan mata dan hati tentang, sejarah dan ideologi Komunisme, sila muat turun (download) dan tontoni video-video di tiga link-link berikut (copy & paste link-link ini ke browser anda):

http://us2.harunyahya.com/Detail/T/EDCRFV/productId/1239/THE_BLOODY_HISTORY_OF_COMMUNISM_1

http://us2.harunyahya.com/Detail/T/EDCRFV/productId/1242/THE_BLOODY_HISTORY_OF_COMMUNISM-2

http://us2.harunyahya.com/Detail/T/EDCRFV/productId/2857/THE_BLOODY_HISTORY_OF_COMMUNISM_-3

Kesemua video di atas membentangkan sejarah/ideologi komunisme dari sudut atau perspektif Islam.

Bagi blogger-blogger yang berhujah di atas perikemanusiaan, pernahkah penganut-penganut mereka menunjukkan sikap keperimanusiaan ke atas mangsa-mangsa mereka? Tanyalah soalan ini kepada balu-balu, anak-anak, cucu-cicit dan keturunan mangsa-mangsa mereka?

Ada pula blogger yang menyeru atas nama Islam supaya memaafkan Chin Peng. Pernahkah Chin Peng dan pengikut-pengikut memohon maaf atas segala kekejaman mereka? Memang benar Islam menitikberatkan sifat bermaaf-maafan, tetapi apa gunanya jika orang yang melakukan kekejaman tidak sedikit pun menunjukkan sifat itu atau mempunyai perasaan perikemanusiaan?

Mengapa pula Islam dikaitkan di sini? Tidakkah kita tahu bahawa komunisme itu jauh bertentangan dengan Islam? Komunisme menidakkan atau tidak percaya kepada Allah. Setiap penganutnya digelar "atheis", iaitu seseorang yang tidak percaya kepada kewujudan Allah. Oleh sebab itulah kita dapati penduduk-penduduk Islam di negara-negara kominis sentiasa ditindas dengan kejam. Satu daripada banyak contoh-contoh adalah penduduk Islam di Turkestan Timur di negara Cina. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai penindasan orang Islam di Turkestan Timur, sila baca buku di link berikut (copy & paste link ini ke browser anda):

http://us1.harunyahya.com/Detail/T/EDCRFV/productId/582/COMMUNIST_CHINA%E2%80%99S_POLICY_OF_OPPRESSION_IN_EAST_TURKESTAN

Sebagai negara yang majoriti penduduknya adalah Islam, mahukah kita melihat anasir-anasir komunisme ini wujud di kalangan kita? Pernahkan orang-orang komunis melepaskan atau meninggalkan (renounce) fahaman komunisme mereka? Pernahkah Rashid Mydin, Shamsiah Fakir dan lain-lain berbuat demikian? Fahaman mereka sangat tebal. Kita patut bersyukur dilahirkan sebagai orang Islam di negara yang majoritinya penduduk Islam. Ada juga blogger-blogger yang sentiasa menuduh kerajaan tidak Islamik (atau kafir). Jika benar, mengapa kita orang Islam bebas mengamalkan agama Islam di negara ini? Mengapa wujud beribu-ribu masjid, surau, sekolah agama, dan lain-lain di
negara ini? Pernahkah kerajaan menindas orang-orang Islam seperti berlaku di Turkestan Timur?

Bagi blogger-blogger yang berhujah bahawa komunisme disama ertikan dengan sama rata dan sama rasa, tahukah anda bahawa konsep-konsep ini hanyalah pada teori atau di atas kertas saja?. Pada teorinya, memang komunisme menuju kepada kewujudan situasi sempurna (atau "utopia") di mana akan wujudnya konsep sama rata dan sama rasa ini. Tetapi lihatlah sejarah negara-negara kominis (yang jelas ditunjukkan di video-video di atas), adakah konsep-konsep ini pernah diguna pakai? Jawabnya TIDAK. Apa yang sebenarnya berlaku ialah "utopia" yang diidam-idamkan tidak pernah wujud, malah para pemimpin negara-negara komunis menghancurkan negara mereka sendiri, seperti berlaku di negara-negara Cina di bawah Mao Tse Tung dan Soviet Union (sekarang Russia) di bawah Stalin.

Jadi bagi blogger-blogger yang mempertahankan kepulangan Chin Peng atau komunisme, lengkapkan diri dengan ilmu tentang sejarah komunisme sebelum menulis sesuatu tentangnya.