Saturday, March 28, 2009

Tong Sampahkan Anwar Ibrahim


1. Belum pun gelanggang Bukit Selambau di buka, Anwar Ibrahim Munafikun mula merasakan kegerunan di Bukit Selambau. Beliau mengetahui cabaran besar yang akan beliau tempuhi kerana mempertahankan maruah adalah lebih perit daripada mendapatkan maruah itu. Klik Bukit Selambau. PKR bakal melalui laluan sukar kerana rata-rata pengundi Bukit Selambau sudah kecewa dengan kegopohan kepimpinan PKR Negeri Kedah.

2. Anwar Ibrahim Munafikun cuba menyedapkan hatinya yang berserabut. Beliau mengingatkan rakyat Bukit Selambau supaya menolak calon Bebas yang kini diberitakan 10 orang calon telah nekad untuk memalukan Anwar Ibrahim Munafikun di situ. Bukit Selambau bakal menyaksikan pertembungan bersejarah politik negara apabila menyaksikan pertandingan 12 penjuru.

3. Apa yang menjadikan Anwar Ibrahim Munafikun gerun adalah kepimpinan baru UMNO yang menyaksikan gandingan padu yang menjadi igauannya kerana kedua-dua pemimpin tertinggi UMNO adalah BEKAS rakan politik beliau dan sedar akan kehebatan dan kebijaksaan mereka. Inilah salah satu sebab yang menjadi topik perbincangan Anwar Ibrahim Munafikun di Hulu Langat semasa pertemuannya dengan Pak Lah, BEKAS Presiden UMNO. Jangan berhenti wahai sang Pujangga Putrajaya, kata Anwar Ibrahim Munafikun

4. Anwar Ibrahim Munafikun harus sedar, kelemahan nyata beliau yang gagal menyelesaikan hanya pemilihan calon di Bukit Selambau telah menwujudkan puak-puak yang bertelagah di dalam PKR dan UMNO perlu menggunakan sebaik mungkin peluang ini untuk mengajar kesombongan Anwar Ibrahim Munafikun. Tiada MAKKAL SAKHTI yang tinggal hanya balingan kasut Penguin buatan China untuk Anwar Ibrahim Munafikun.

5. Hanya kerana calon, si Peliwat itu telah menunjukkan kelemahan beliau dalam menguruskan gabungan Fuckatan Riot setelah hilang jawatan di Pulau Pinang. Rakyat Bukit Selambau seharusnya mengambil kesempatan ini untuk mengajar Fuckatan Riot yang ternyata lebih banyak bercakap dan menuding jari mencari kesalahan walaupun ternyata kesilapan itu datangnya daripada mereka sendiri.

6. Ayuh, Bukit Selambau hantarlah Anwar Ibrahim Munafikun ke dalam tong sampah kekalahan dan memberi kepada kerajaan kemenangan yang telah mempersiapkan kepimpinan baru yang lebih segar dan bermaya.

8 comments:

Pemuda IKS said...

Salam perjuangan,

Ternyata rakyat sudah mula rimas dengan Anwar. Segala modus operandi beliau dikenalpasti dan dipatahkan. Beliau hebat menabur janji yang tidak boleh dikota. PR perlu ada "rebranding" atau akan kecundang dimamah masa.

Lihat sahaja musim pemilihan UMNO. Seluruh rakyat Malaysia tertumpu kepada pemilihan tersebut. Ternyata UMNO masih di hati rakyat cuma ada sedikit masalah yang perlu diperbaiki.

Yakinlah dengan barisan kepimpinan yang baru. Pemuda IKS sedia beri kerjasama kepada barisan yang baru ini.


Hehe...time org tgh sibuk pemilihan ada pulak yang curik line. Pandai main la diorg nih.

Tahniah kepada semua yang menang bertanding. Kepada yang kalah, anda belum gagal sepenuhnya dan jangan jemu meneruskan perjuangan.

"MEMPERKASA GENERASI BARU"

Pergerakan Pemuda
UMNO Cawangan Taman IKS
Bahagian Batu WP

http://pemudaiks.blogspot.com

Anonymous said...

WEH beruk garamanis munafikun!!!

Sedap2 hati ngko nak mengkafirkan org!!!

garamanis said...

Anon,

Hua..hua..hua..menjeritlah kau disitu..!

Pendekar Perak said...

Salam perjuangan saudara garaManis!

Saya amat bersetuju dengan pandangan saudara ini, sebagai warga Perak, saya sangat membenci Anwar Munafikun ini, dialah syaitan nirrajim!

Parpu Kari said...

WEI ANON POKEMON, KAU TU YANG SESAT SONONG AL JUBURI TU, SEDAP KE KAU JILAT KUNYIT DIA...MUAHAHAHAHA

BRO SAPA PENDEKAR PERAK NI YA, NAMA PENDEKAR TAPI BLOG PINK...MUAHAHAHAHA

TAKPA LA JANJI DIA GANG KITA YA TAK..

AKU MAKAN KAW2 KARI KEPALA IKAN TADI BRO...PEEHHH BEST GILA, BERBALOI AKU MELALUI JAM TADI...MUAHAHAHA

Anonymous said...

Seantaro dunia dah kecoh.. Malu MALAYSIA.. Apa patut rakyat buat..

Dari New York

New York Times
International Herald Tribune

Dari UK (tuan guru UMNO(Baru) nie)

Times Online

Dari Australia

The Australian
Nine MSN

Dari Korea

Korea Times

Dari India

India Times

Dari Thailand

The Nation

Tidak lupa juga untuk penyokong GMP

Dari Indonesia

Kompas

gotahlantun said...

BETUL TU BRO,
PR NI DAH BANYAK SANGAT TONG SAMPAHKAN UMNO DAN BN.


OLIH SEBAB DAH PENUH MAKA KITA TONG SAMPAHKAN MEREKA PULA.

Abu said...

Sdr

Sebenarnya kita sebagai org Melayu harus bangun menyatakan yg benar di mana saja.

Kalau kita tidak berani siapa lagi yg akan bangun?

Kaum Hindraf?

Dgn Anwar mewakili mereka, kita akan kuburkan segala fitnah dan niat jahat Anwar sendiri. Beliau telah lama sesat dan ingin menyesatkan seluruh org Melayu di Tanah Melayu Malaysia ini.