Monday, March 30, 2009

Ezam Turun Bukit Selambau Malam Ini.

sms diterima daripada bloger warisan 2057. mohon di war-warkan di dalam blog akan ceramah ezam mohd nor di bukit selambau mlm ini. SELURUH RAKYAT KEDAH,PENANG,PERAK DAN PERLIS SILA HADIR.. JANGAN LUPA SMS PROGRAM PENTING MALAM INI. AYUH RAKYAT AKAN BERSATU TUMBANGKAN ANWAR DAN FUCKATAN RIOT (pinjam ayat parpukari)

Ezam Md Nor, bekas Ketua Pemuda Keadilan akan menyampaikan Pidato di PRK Bukit Selambau.
pada malam ini bertempat di Taman Bandar Baru, Sg Lalang.Dia akan diringi oleh pidato-pidato bekas Exco Pemuda Keadilan Zahid Md Arip, Lokman Adam dll.

Yes...Ezam dan rakan-rakan akan melondehkan kedurjanaan Anwar Ibrahim Munafikun dan konco-konconya.

6 comments:

Eisya said...

Terbaru.............................

Ketiak BUSUK gaRamaNis jadi idaman puak2 pembangkang!!!!

Z-MAY said...

berdasarkan ramalan dan kejadian lalu, kehadiran ezam boleh menjejaskan undi kemenangan BN....

Anonymous said...

Ezam turun ?.. Tak payahlah. Dia syok sendiri.. Ada pilihanranya ada sikiit duit poket. Politik cari makan.. Kalu tercampak ke laut bukan jadi pulau pun. Tapi untuk buat umpa ikan jerung..

masco said...

mane ko dapat poster cawat besi tu, cool la, nak tanya pada angkata muda pkr, dia orang yang ikut anwar tu ada stand by cawat besi tak, kalo tak de baik cari, kang tak pasal2 lobos lubang jubur tu...

slyderrose said...

Masco,

Nanti hang jumpa Ezam, pergi tanya dia, jubur dia apa macam ada Anwar jubuk ke? dia yg paling rapat dengan Anwar...begitu juga Ibrahim Ali yg duduk satu bilik dengan Anwar selama 2 tahun kat kemunting masa kena ISA dulu pada tahun 70annn. Tanya dia pakai cawat besi jugak ke?.

Tapi kalau hang nak pakai cawat besi, tiada orang yg halang...

garamanis said...

Alahai Eisya,

Terkentot aku tengok nama ko keluar kat blog aku..takpe aku gentle punye ko nak cakap ko cakap la eisya janda..

Bro Masco,
gambo tuh masa PRK Permatang Pauh ada sahabat kirimkan tapi kalu nak buat t-shirt pakai masa Al-Juburi ceramah tahyul dialu-alukan lah..

Slyderrose tak ku sangka pengecut rupanya anda ini sama macam Fuckatan Riot yang lain..penakut nak mampos..