Thursday, March 11, 2010

Aneh: Tiada Self Defences, Fitnah...Habis Cerita.


Cuba kesan ada tak kelibat Anwar dan Micheal Danby kat situ.
Semalam terbaca reaksi Anwar pasal VCD dalam Penjara Sg.Buloh yang sudah bertebaran dalam Internet. Makanya riuhlah juak-juak PKR yang turut melompat seperti bos mereka mengatakan 'ini adalah fitnah'. Kononnya Anwar marah betol dengan 'firaun-firaun kecil' yang menyebarkan penipuan dia dalam jel dulu.
Hendak dihairankan apa, semua yang kena kat Anwar semuanya fitnah. Tiada self defences yang konkrit. Kalau itu Anwar kata fitnah, macam mana pula dengan visual yang terpapang dalam video itu. Takkan ada orang menyamar fotostet muka jadi cam muka Anwar. Pokoknya, bukan isu bagaimana video itu boleh tersebar, isu yang lebih besar kenapa Anwar menipu rakyat dan pejuang reformasi yang berarak saban hari di jalan raya. Apa alasannya.?
Kalu itu Anwar kata fitnah, isu arsenik itu apa.? wajib tayang atau sekadar selingan membakar hiba rakyat dengan helah penipu maha dashyat. Isu arsenik, laporan Pusrawi, sodomi II semuanya dikatakan fitnah ditangan Anwar. Fitnah itu sudah menjadi mainan Anwar. Ia adalah senjata ampuh Anwar demi melindungi diri daripada wajahnya yang sebenar.
Logiknya, tak mungkin VCD itu fitnah dengan pelakon tambahan berupa wajah Anwar. Fitnah itu cuma datang dari mulut Anwar yang sudah terdesak menghitung hari ke Sg. Buloh. Adakah fitnah juga jika passwordnya Mokhtar, Can I f*^k You Today, cctv, dan yang paling penting tak mungkin juga fitnah jika anu Anwar sudah membontoti Saiful.Mahukah anunya berkonspirasi bersama sepetimana dakwaan Anwar.
Anu itu akan bersuara kelak cuma masanya belum tiba. Bezanya, Karpal Singh pun tak mampu untuk membela Anwar pada masa itu nanti.

12 comments:

ghostWRITER said...

CIFU dah tersepit!! Biarkan..Biarkan...

Anonymous said...

oii bodoh,

vcd pun boleh diada-adakan. macam cia yang boleh duplicate muka..sah-sah ini kerja haram.

j3bat said...

Anu (oiii bodoh)

Sapa yg bodoh nie, lu dah tengok belum video tu?
klu belum tengok dulu baru komen.
kalau dah, maka terre juga cia malaysia nie boleh berlakun jadi anuar, azizah dan anak-anaknya sekali.

Sesungguhnya benar firman Allah yg bermaksud

deaf, dumb, and blind, they shall never return.

Chapter 2:18
Surah AL-BAQARA (THE COW)

Anonymous said...

Anon 9:09

budak nie memang bahlol tahap gaban. itula banyak sangat dengar ceramah pas yang tak berfaedah dan tengok harakah daily yang banyak iklan seks.

anon, nie bodoh tahap gaban. anawar memang kaki bontot.

Anonymous said...

fuyo sesiapa yang buat tape tuy memenag aku suspek (respect)giler la. dia letak muka anwar aka BABI aka CIFU aka DSAI TUA KUTUK aka chameleon dan berjalan kat sebelah kerusi roda. siapa2yang buat video tu boleh jadi CIA la. bangang sial punya BABI anuwar

Anonymous said...

Anon (oii bodoh),

Itulah emak bapak dulu suruh belajar rajin2 taknak. Ponteng sekolah dan macam2 lagi. Bila dah besar dan bodoh menyusahkan orang lain dan rakyat semua. Membaca Haprak Daily dan mendengar ceramah ularmak2 PAS tidak membuka minda.

aliffnajmi said...

Meh aku kasik nasik tambah lagi..

Woi anon ooi bodoh!
Muka sedaramara yg dtg melawat pun boleh duplicate jugak ker?
Bangang tahap siput babi ko ni.

Mcm biasala CIFUT ni takder cara lain nak pertahankan diri selain ckp itu fitnah Umno.

Klu betul fitnah, buktikan ler.
Jgn pandai ceramah sana-sini jer.
Ceramah pertahankan diri konon. Hakphuii!!

Anonymous said...

korang semua pecaya cerita najib yang anwar liwat saiful. mana bukti anwar meliwat. kenapa tak tunjuk. anwar tangguh sebab dia minta mahkamah tak bagi nampak sangat ada konspirasi.

nasib umno di jubo saiful. fulaweehh..

Anonymous said...

mana bukti anwar meliwat konon?? wei,mana bukti yg confirm anwar tak liwat?? anwar sumpah pon tak berani..cakap dia pandai laa..

Hashim said...

Sumpah-sumpah pun tak berani...kalau berani klik kat

sini

Anonymous said...

lepas nie edar CD, Meor, hairani, norlela, dll pulakk....

suruh puak2 depa buat report polis, sbb nak tau kebenaran.

baru ada akaii....nuar nanti....hahaha

jezz

Anonymous said...

Good brief and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Thank you as your information.