Thursday, April 16, 2009

Anwar, Kepala Hotak Hang.!

Satu lagi kerja tidak berfaedah terpaksa di harungi oleh kerajaan, SPR, Polis dan bermacam-macam lagi jabatan kerajaan semata-mata nak melayan kerja bodoh kumpulan Anwar Ibrahim Munafikun yang gila berpilihanraya.

GM pun pelik betul apa faedahnya buat pilihan raya kecil. Nampak sangat PKR tak mempunyai pemimpin yang benar-benar memenuhi aspirasi rakyat. Dah elok-elok mentadbir pergi letak jawatan pula. Ambil rasuah satu hal.

Pemimpin yang ada tak berkenan pula. PKR sesungguhnya parti yang tidak layak langsung untuk memerintah. PKR cuma layak untuk menyusahkan rakyat lepas itu buat bising kerajaan tak bagus, kerajaan zalim, rasuah sana rasuah sini, habis tuh PKR tak ambil rasuah..!

Bulan lepas ADUN PKR Kedah juga yang buat hal menyusahkan rakyat perabih harta rakyat buat PKR. Wahai Anwar Ibrahim Munafikun tahukah anda kos hendak bikin PRK tuh mahal.? PKR memang parti yang tak layak langsung untuk memerintah, Lebih elok PAS atau DAP lebih pengalaman memerintah.

GM syorkan pada kerajaan, PRK ini buat ala-kadar saja. Tak perlu nak beriya-iya bagi peruntukkan perabih harta rakyat jer atau masa pencalonan buat sedikit masalah teknikal bagi je anak buah Anwar Ibrahim Muanfikun menang. Itu yang diorang nak sangat. Kerusi DUN tak penting yang penting perabih duit rakyat.

Anwar Ibrahim Munafikun tak kisah sangat beliau lebih suka duit rakyat dihabiskan. Itu pun sibuk nak merakyatkan ekonomi. Kepala hotak hang nak merakyatkan ekonomi. Cakap pandai. Lidah bercabang Anwar Ibrahim Munafikun.

Pemimpin macam inikah menjadi pujaan kita.? Anwar, Kepala hotak hang !

10 comments:

Parpu Kari said...

MUAHAHAHAHAHAHA, BRO ARTIKEL HANG NI MEMANG POWER BRO, BACA DIA PUNYA TAJUK JE AKU DAH GELAK GULING-GULING BRO!

MUAHAHAHAHAHAHA, ANWAR NI MAKIN LAMA MAKIN NAMPAK KEBABIAN DIA KAN? MUAHAHAHAHAHA

DIA NI KENA MAKAN SUMPAH DAN TULAH SULTAN TAU BRO! MUAHAHAHAHAHA

Anonymous said...

PKR-KEadilan
PRK-Pilihanraya Kecil
RPK-Raja Petra

Dekat2 dah tu

rahman,ahchong,muniandy said...

Sebenarnya orang melayu PAS dan UMNO telah dipermainkan oleh seorang manusia bernama Anwar "Drama King" Ibrahim!

Kenapa saya katakan demikian? Sebabnya ini adalah permainan polilitik gila Si Agen Zionis ini, dia telah mengaturkan segalanya dan kini PAS dan UMNO seolah-olah berada di dalam keadaan "Check Mate"

Bila melayu berpecah siapa yang untung? Jawapannya ialah tiada siapa yang untung pun! Kecuali Anwar dan cita-cita politik gilanya sahaja! Demi mendapatkan kuasa atau lebih tepat lagi saya mengatakan demi hendakkan kerusi PM Anwar sanggup berbuat apa sahaja hatta sanggup menghancurkan bangsa sendiri sekali pun!

Inilah kenyataan pahit yang harus ditanggung oleh dua parti yang mewakili kaum melayu di negara kita ini.

Di dalam keadaan sekarang ini, UMNO sudah mula mendapat semula kepercayaan orang melayu namun ianya tidak cukup untuk UMNO memenangi sesebuah kawasan yang ditandingi kerana masih ada segelintir kaum melayu yang menyokong PAS!

Namun bilangan orang Melau yang menyokong PAS ketika ini amat kecil sekali, saya tahu jauh di sudut hati pemimpin-pemimpin PAS memang ada yang terasa kepiluan apabila mereka semakin kurang mendapat sokongan mealyu/islam.

Angkara siapakah ini? Kenapa PAS masih tidak mahu muhasabah diri? Kenapa PAS terlalu ego untuk mengakui yang mereka lebih memerlukan UMNO dari UMNo memerlukan PAS ketika ini? Kenapa tidak boleh diadakan satu kata sepakat di antara UMNO dan PAS demi menjaga kebajikan bangsa melayu?

Kenapa harus PAS menjadi pak turut? Kenapa harus PAS menjadi budak suruhan kepada beberapa individu yang gilakan kuasa? Kenapa PAS tidak meletakkan kepentingan rakyat melebihi dari kepentingan peribadi Anwar dan kumpulan Erdogan dalam PAS?

Siapa yang menguasai PAS sekarang ni? Golongan ulamak atau golongan 'ERDOGAN" yang bertuhankan Anwar "Kaki Putar Alam" Ibrahim?

Tahniah kepada Anwar Ibrahim kerana telah "check mate" kan PAS dan UMNO!

Apa pendapat anda? Siapa yang rugi?

HILANGLAH SUDAH ERTI KEMERDEKAAN DI BUMI YANG TERCINTA INI GARA-GARA SEORANG MANUSIA YANG BERNAMA ANWAR YANG TERLAMPAU GILAKAN KUASA SEHINGGA SANGGUP MENGHANCURKAN NEGARA MALAYSIA!

BANGUNLAH WAHAI RAKYAT MALAYSIA, MARILAH KITA SEPAKAT MENOLAK ANWAR IBRAHIM YANG SUDAH TERANG LAGI BERSULUH AGEN YAHUDI ZIONIS INI!

MARILAH KITA BERSATU!

nalapambu said...

Mula2 TDM dipaksa berundur, UMNO sudah berada dalam keadaan parah, digantikan dengan DSAAB yang kunun nya "Mr.Clean", Satu penggal sahaja, "Mr.Clean" memerintah UMNO hampir tumbang pada PRU12.

Riyuh rendah pencacai2 UMNO menyalak menghalau DSAAB supaya segera berundur juga. Kunun untuk selamatkan UMNO.DSAAB berundur dan DSNTR pula ditabalkan sebagai Presiden UMNO yang ke6.

Malangnya UMNO masih tidak berubah, rakyat masih meminggir kan BN/UMNO, 5 PRK diadakan, BN/UMNO cuma menang 1 kerusi sahaja - itu pun di kawasan perintah BN/UMNO yang paling mundur.Hari ini keadaan BN/UMNO makin bertambah parah.

Tan Seri Muhyiddin Yassin TPM menyatakan bahawa BN/UMNO cuma ada masa DUA tahun sahaja untuk di pulihkan.Malang nya pencacai2 UMNO masih lagi TIDAK SEDAR dan masih tidak mahu mengaku bahawa BN/UMNO sudah NAZAK.

pejuang berjurus said...

Assalammualaikum.

Apa yang nak aku perkatakan.... apa sahaja senario politik yang berlaku hari ini... MELAYU yang bodoh, MELAYU yang akan rugi. Sebabnya, PAS kena tekan DAP, UMNO kena tekan MCA dan Gerakan.... akhirnya terpaksa mengalah.... aku juga yang rugi melihat Melayu terus terkebelakang.

Paling senang, DAP yang kerjanya cukup senang. Dia akan laga-lagakan UMNO-PAS-PKR Melayu ...dia yang akan dapat segala-galanya. Kuasa, harta, tanah dan maruah. Yang jadi balacinya, siapa lagi kalau bukan PAS yang diketuai Nizar.

MCA pula ingin mencuba pendekatan yang sama, dengan cuba bermain api untuk minta kerusi Timbalan Perdana Menteri dari Dato Najib.... yang dia dapat OneMalaysia.

Anonymous said...

yap....melayu biar terus mundur

senang jek aku nk perintah......
kalu melayu dah celik susah aku nnt depa memberontak...tgk leni ni

Anonymous said...

melayu ni biarkan layu...51thn dah aku perintah.................
senang aku songlap duit depa

Anonymous said...

kita kena jarak kan hubungan antara kaum kite kena provok...
dasar kite pecah n perintah....

kekalkan n teruskan usaha......
moga berjaya

Anonymous said...

Anwar...hehe mindsetkan..terus n teruskan provokasi..biar org2 kg percaya ngan ape yg kite dakyahkan...kalu org bandar n kalangan muda payah kite provok... depa dah terdedah ngan alam siber.. kalu org kg senang beb kite nk kelentong,,,,,,hehee

Anonymous said...

pejuang berjurus....

yap wa setuju dgn komentar pejuang.... kite kena provok kan rakyat ...dakyah kita kena lebih relevan strategi kite pecah n perintah... kalu dia org bersatu habis kite susah kite nak dakyah .