Thursday, May 13, 2010

Liwat: Kalaulah Saiful 'Call' Nik Aziz, Apa Yang Akan Berlaku?


Saiful dah mengaku kelmarin. Memang benar dia mempunyai masalah setelah ditutoh bontot beberapa kali oleh Anwar. Atas masalah tersebut, Saiful menghubungi KPN untuk mengadu masalah ditutoh oleh Anwar.

Jika kita menjadi KPN pasti melenting ingat ini Saiful main-main panggilan palsu. Saiful berharap KPN akan bantu tapi disebabkan individu itu adalah Anwar Ibrahim maka KPN ingat ini semua pembohong.

Sure, kerana KPN yang ambil kes round pertama dulu. "Gila..takkan Anwar tak insaf dan mahu tutoh bontot orang lagi". Mungkin itu yang difikirkan KPN.

Akhirnya, Saiful mengadu dengan Ezam kerana status Ezam yang pernah menjadi Setpol Anwar dan penghuni penjara bersama-sama Anwar. Sebelum itu, Saiful mengadu dengan pengawai polis yang ambil kes round pertama dulu.

Seperti KPN, SAC I Rodhwan juga tidak mempercayai langsung masalah Saiful ditutoh Anwar. Alasannya sama seperti KPN, tak mungkin Anwar tidak insaf.

Kelmarin, Anwar mencanang ke seluruh jentera psywar dengan isu wujudnya konspirasi mahu menjatuhkan dia. Anwar yakin, Saiful berjumpa Najib, Ezam, dan polis sebelum membuat laporan polis membuktikan ( pada temberangnya) Najib dan kerajaan cuba menjahanamkan karier politiknya.

Kerana alasan-alasan itu jentera Anwar percaya habis dengan temberang Anwar. Tanpa berfikir panjang dan rela dikencing hidup-hidup. Sam ketot buncit pun sama boleh main 'tweet' pasal hal ini.

Baiklah sekarang kita timbulkan persoalan ini.

Jika sebelum Saiful berjumpa Ezam atau menghubungi KPN, dia terlebih dahulu menghubungi Nik Aziz atau Hadi Awang ataupun Mahfuz 'bean' Omaq untuk mengadu ditutoh Anwar, bagaimana agaknya suasana perbicaraan kali ini.

Jika Saiful telefon Nik Aziz dan mengadu hal ini dan perkara itu termasuk dalam keterangan Saiful di mahkamah, bagaimana Karpal Singh mahu membuka langkah bersilat.? bagaimana silambam Anwar memperbodohkan penyokong taksubnya.?

Ditambah pula, Saiful mengadu masalah dengan Ustaz Harun Din, Timb. Mursyidul Am PAS kerana ilmu agamanya yang boleh membantu melegakan beban masalah Saiful. Apa temberang yang Anwar nak bagi pada penyokong taksubnya?

Nak ke Anwar kaitkan Nik Aziz, Hadi Awang dan Harun Din juga berkonspirasi menjahanamkan politiknya.? Mahukah Suara Keldaian memperbesarkan penglibatan orang-orang PAS dalam kes Anwar.

Kita harus ingat, Allah maha mengetahui. Segala yang berlaku pasti ada hikmahnya.

12 comments:

Anonymous said...

nik ajis pasti terkejut beruk he he he !!!terkencing kah kah kah dapat call drp sifol... hee tercampak serban atas air kencing nik ajis he he he....kah kah kah

Anonymous said...

time tuh nuar jubur pun xtau nak kata apa tapi nik ajis mesti tak caya pasal dok idam kerusi putrajaya. setan pun setanla janji bn tewas akan datang

Anonymous said...

tolong jgn henti kutuk nik aziz...tolong..dia tak guru.
Tolong jgn henti libatkan nik aziz..ni kes geli geleman..tolong jgn henti seret nik aziz...Tolong jgn henti balun..tolong balun..tolong bantai lagi..selagi tak sedar, jgn henti membantai nik aziz..!

Anonymous said...

nik ajis dah nyanyuk dengan kuasa politik yang diracun nuar

naDim'IQ said...

KONSPIRASI sebenar bila ANU n TUNDA sibuk nak lengahkan kes.. inilah KONSPIRASI nyata & terang-terangan yg ingin memperLEKEH PERLEMBAGAAN MALAYsia!
siapa punya ANGKARAGILA???
NaJIs, ANUwar, Kit Sial, Karpelir SINK, Gobind BABI, Khalid GEREJA, Zaid TODI....
ehh.. ramainya MELAYU??

Anonymous said...

nik ajis bodoh, bebal, bangai, stupid , idiot, bangang. otak letak kat lutut. mulut bau bangkai. pasal dia kawan dengan setan dan menghalalkan zina(eliserabut dgn budak melayu) dan juga membenarkan makian(shit ole shanon tak mampos2)..eeeeee geramnya aku. tak reti nak cakap apa lagi dengan tua kutuk celaka celaka celaka ni ajis gampang ni.

Anonymous said...

k Kata Nik Najis tuo kutok dan terencat akal pun tak bole juga, sebab time bithday dia masih ada temolok nak kan cake Black forest, ialah kesian waktu time dia masih kecil tak dapat kempunan. Nak kata tuo kutok si wali terompah yg kita pakai waktu masuk jamban pu tak bole juga, sebab waktu nak pi Umrah masih nak kan di sponsor package VVIP yg memcecah RM65K seorang. Dulu kuat mengutuk Tun Dr Mahathir kata Maha Firaun, tuo kutok, gila kuasa, sekrang semua terpalit ke muka najis sendiri, inilah Wali terompah yg takde fadhilat dan berkah, malah mulut bau bangkai dan berhati busok kerana berdendam yg teramat terhadap orang sebangsa dan seagama, malah species2 yg anti Melayu dan anti Islam seperti BiaDAP komunis dan barua Yahudi zionist dipeluk cium dna disanjung tinggi, malah CIFUT BABI yg memberi gelaran Wali Terompah di sanjung tinggi. issh ishh ishh ishh pokemon lahanat punya Wali Terompah dari Parti Ajarn Songsang. Sedarlah dan insaflah wahai ahlul2 bahalul, Nik Najis Wali terompah tidak bole jamin diri dan anak menantu ke Syurga Allah, inikan nak jamin ahlul2 bahalul, gunakanlah otak budu berjambul itu jangan jadi bengap.

Anonymous said...

"Nik Najis Wali terompah tidak bole jamin diri dan anak menantu ke Syurga Allah, inikan nak jamin ahlul2 bahalul, gunakanlah otak budu berjambul itu jangan jadi bengap."

komen sket tentang perkara diatas, ahahha betul dia nak jamin shurga pun tak lepas, dia bukan nabi atau tuhan siap bagi fatwa sapa sokong PAS masuk syurga. Bukan kata anak menantu anak hantu pun belum leh jamin.

Kita jangan tgk kes ini aja, walhal sebagai orang tua veteren laa..org muda kata mcm pangkat bapa, datuk ahahahaaa.. kes istana kelantan pun dah terkedu diam seribu bahasa, buat buat sasau lupa ingatan lari lepas tangan siap konco konco pula suh K'jaan masuk campur bukan pa, takut kantoi nanti ..ishk ishk ishkk..sedey sungguh dapat orang tua mcm ni, dgn nuar zaid, mandi satu bath tub pun tak pa, berkat.

Hairan bin ajaib, ini c kapal tunda pulak, nak buat secara tertutup konon, apsal lu malu ka kain dalam juga mau selak, nanti boss juga malu tanya mcm mana masyukkk ada syukkk ka...

Pejuang Bangsa said...

NIK AZIZ PASTI CAKAP KEPADA SAIFUL

" KAMU CELAKA3 ..........

MU NAK FITNAH ANWAR ... MU CELAKO3 ..

AMBO TAK CAYE ANWAR TUTOH MU ...

MU FITNAH !!!

Anonymous said...

Yalah kenapa masa tu tak terfikir Saiful nak mengadu pada puak puak pakatan haram tu ye...

Anonymous said...

Dik Saiful kalau call kak jijah dan izzah lagi meletop. Dik Saiful akak nak pesan kalau si benggali tu tengking, Saiful tengking dia balik . Tak boleh bagi muka ngan si benggali tu.

Anonymous said...

si tua kutuk bangkai bernyawa itu pasti kata halal ... main jubur halal .... si tua kutuk ni benda yang haram pun boleh jadi halal