Monday, October 04, 2010

PRK Galas: Edisi Pondan Serang BN


Lama tak bantai Mr Bean PAS. Hari ini nak mencarut kat dia. Tak kira nak mencarut jugak. Peduli la walaupun dia ada access damage naik bas kat Puduraya. Jangan ingat dia senyap-senyap panjat hotel tiada bellman yang snap gambar dia.

Inilah pertama kali dalam sejarah, PAS menjadi begitu pondan sebelum bermula pertempuran. Dalam siri PRK mana ada PAS jadi pondan selalunya depalah yang paling haria penyamun walau yang bertanding tuh calon dari DAP, kafir harbi.

Mr. Bean buat sketsa lagi. Kali ini minta Ku Li jangan galas biawak hidup. Belum apa-apa lagi Mr. Bean dan serang BN. Langsung tak gentleman.

Nak bagi warning pada Mr Bean

Jangan ajak bloger kerajaan berentap di Galas kalu tak bersedia dengan bullet yang mantap. Mayat hidup anak Mr Bean tunggu masa untuk didedahkan gambar cium tangan di Pusat Serenti Sg. Petani.

Belum lagi dedahkan mayat hidup anak ADUN Limbongan, Zainuddin Awang. Hebat anak lebai-lebai PAS ini. Kalu didedahkan pula bohsia dari keluarga YDP PAS Kawasan mahu malu seumur hidup.

Mr. Bean kena cermin dulu sebelum sedap membalun orang lain.

5 comments:

Anonymous said...

dah gigilll pala lutut puak2 PAS dgn kuli. ni yg dinamakan ketakutan yg tak dpt dibendung lagi nihh. hahaha...

diaorg tak tau dlm politik ini yg dinamakan pucuk dipinta ulam mendatang.

pelanduk sesat di kandang rimau. hahahaha....

tahniah kuli dan umno kelate.

rais

Anak Lenggong said...

Yang PAS dok kecuh sangat berkenaan dengan pemilihan wakil BN pe hal...sepatutnya dia dok buat promosi wakil dia ...kah kah kah..kalau takut sangat pun jangan laa duk nunjuk..ni laa jadinya bila takde isu nak ngutuk..rasa panas satu badan sebab hari2 dah terbiasa mengeji dan memfitnah orang..

Anonymous said...

anak azizan pun hebat ...

Anonymous said...

pantun ore klate:

BUOH DUYE, BUOH SETTO,

KATTE KO ORE, KENO KO KITTO.......hehehehehehehehehheh

Anonymous said...

hampa kalau nak kutuk orang nombor 1...........itulah dia orang BN katakan....kesalah orang nampak kesalahan sendiri tak NAMPAK!!!!!!!nie orang PAS tak gentarlah kitorang mempunyai pertolongan daripada ALLAH, kerana kami ingin menegakkan ajaran ISALAM yang telah dipinggirkan oleh KERAJAAN BN!!!!!!!!!