Thursday, April 22, 2010

H.Selangor: Idea Tarak...Blogger PAS Cipta Isu.

Blogger pakatan memang 3 suku especially budak Subang Jaya anak jati Terengganu nie. Boleh klik sini.

Kah..kah..kah..memang 3 suku budak Subang Jaya nie.
Kah..kah..kah..kerja budak-budak PAS cuma tahu memfitnah sampai terbarai rumah tangga Rohaizat. Jahat betoi..

Lepaih nie apa lagi yang mahu depa spin jadi santapan fitnah untuk penyokong-penyokong depa.?

Depa akan cipta fitnah macam nie.
1. Kamalanathan ada girlfren melayu duduk Rawang.
2. Kamalanathan pernah curi pensil masa darjah 2.
3. Kamalanathan pernah join budak-budak estet curi rambutan rumah ketua Kg. Sg Choh.
4. Masa majlis pelancaran beras baru dia pernah korek hidung akibatnya virus H1N1 merebak.
5. Pernah pergi makan kedai mamak ambil kari kambing tapi riuh kata ambil kari lembu.
6. Pernah terlibat dengan lumba haram di estet Sg. Gumut, Kalumpang.
7. Pergi Pasar Borong Selayang tak bayaq parking lepaih tuh kena saman.
8. Dia dah berumur 44 tahun tapi belum pergi Sg. Ganges untuk cuci dosa.
9. Dia percaya Anwar main bontot. (Yang nie kami semua percaya)
Apa lagi idea bodoh blogger pembangkang yang depa nak spin.?

9 comments:

pencinta kebenaran said...

hahahaha...x dek modal lah tu...tadi sy ada bc kat blog mana ntah..ada satu penyangak pr ni dia kata communication course tu x sama ngan mass communication course..pastu ada yg kata ejaan kamalanathan tu terlebih p pulak..mcm2 diorg ni pandai je buat isu..

Anonymous said...

cuba lah gi tgk kat merdekareview diorg dpt cari cmne nak sahkan degree kamal nih bravo merdekareview
aku dah try mmg ada degree dia

amieiezam said...

tukar tiub yang bijak pandai cerodik buah pelior pun percaya!!

Junah said...

Salam garam,

nk tergelak tu, terlebih "P" kat nama pon boleh jadi isu kah3x

Anonymous said...

haha.,..lucu betul la..haha..bagus2.mmg pembangkang mcm tu, suka buat cite..haha..aku kat tanjung malim ni nampak keriuhan dah pasal pemasangan poster sana sini..shingga satu tempat tu, pada awalnya bendera PKR ..keesokannya harinya, dikepung bendera tu dgn poster2 BN...hehe..lawak sungguh, mcm x melawan da bendera pkR TU..HEHE

Anonymous said...

Tulang Besi pun hebat jugak... hebat menipu. Dia tu "seorang fasik yang membawa berita". Kalau tak caya baca kepala blog dia. Hebat dia tu. Dalam2 fasik, Tok Bulu masih bagi dia tiket ka'syorga.

carisinar said...

Mohon tolong sebarkan:
Cara2 untuk mendapat pengesahan mengenai status pengajian Kamalanathan

website: https://simo.ecu.edu.au/ecudev_calprod/ecu_graduates.jsp

Dalam ruang [Enter exact family name of graduate] ...masukkan P.KAMALANATHAN/P.PANCHANATHAN

Kosongkan ruang [Enter any given names of graduate]

Dalam ruang [Enter the Award Title] memasukkan communication

Dan kemudian tekan Search.

Maka terhasil info sebegini:

Parchment Number: 2004100372
Name: P.KAMALANATHAN/P.PANCHANATHAN
Award: Bachelor of Communications
Conferral Date: 25/11/2003

Terbukti dan menunjukkan Kamalanathan menamatkan pengajiannya pada 25 November 2003, memiliki sijil Sarjana Muda Komunikasi.

TAIPINGMALI (TM) said...

aku gelak gulin perinn

Anonymous said...

hoe een webwinkel beginnen webwinkel beginnen zonder voorraad

Feel free to visit my web-site ... webwinkel beginnen via groothandel