Monday, April 26, 2010

H.Selangor: Dah Halau Zaid...Rehat 3 Hari..!


Aku dah letih...Zaid pun dah kena halau..Anwar Ibrahim dah makan penampor..aku nak rehat 3 hari..!

4 comments:

gotahlantun said...

salam bro

ponek botol ko?. haha..
apo2 pun janganlah rehat lamo bona, kot2 berjangngek nanti.

arab said...

hahaahahaha,,, rilek dulu bro...kita minum duluuuuuu,

Anonymous said...

BRO, aku cuma nak share citer jer time lepak kat RnR Sg. Bloh masa on way balik PRK Hulu Sgor ari tuh... Sebelah meja aku geng2 PAS rasanya sebab tgk baju dorg ada logo PAS. Yg jadi isunyer, ada statement dorg sembang "bodoh punya org Hulu Sgor... Calon Islam ada pgi pangkah Calon Hindu". warghahahahha... aku mcm nak pecah perot gelak dgr!!! Padahal dorg yg buduh piang pi sokong zaid sapa suruh!

Jalak Lenteng said...

Anwar tgh telek air pinang dan cari jalan nak kudakan siapa pulak kat Sibu nanti..tapi kali ni rasanya Nik Aziz diaorg tak bawak dah..kit siang, cakap manyaak suweii loo..