Sunday, January 15, 2012

Panas: Namanya Ehsan Bukhari Dan Dia Seorang Gay?


Kalau kita masih ingat gambar diatas adalah footage video Brader Lan mahu tempeleng budak kurang ajar bernama Adam Adli semasa dia mahu buat laporan polis pasal kena ugut. Bagaimanapun, tangan kasar brader Lan tak sempat usap pipi gebu Adam adli. 

Anak panah merah menunjukkan pada seorang budak ranggi yang back up Adam Adli. Gaya dia serupa taiko besaq dan buat semua orang takut sama dia. Ini budak nama dia Ehsan Bukhari. Mamat ini selalu bersama Adam Adli tak kira kemana dia pergi. Memang tengok gaya spek uptown dan rambut spike dia boleh jadi idola mahasiswa.

Tengok pula gambar di bawah. Macam ada elemen kecemburuan bila Fadiah Nadwa [Lawyer PKR] menyendeng dengan Adam Adli.


Ini pula ialah footage Facebook Ehsan Bukhari yang bermatian pertahankan Adam Adli. Lihat pula statusnya. Moden konon, kepala bapak dia kalau dah tayang satu dunia emotional seksual yang songsang ini.



Tang yang ini best kalau nak spin tahap maksima. Apahal bikin gambar dengan icon love yang fancy dan daring kalau bukan nak kasi tahu ekspress feeling songsang. Mula-mula tengok gaya macam samseng taik minyak rupanya pewaris kaum Luth.


Bersama Dewa Caligula kesayangan PAS


Itulah bila sudah terlebih pandai dan masuk universiti kau orang terlebih stim dengan ideologi kebebasan yang tak bermakna. Orang tua suruh belajar cari ilmu bukan jadi rebel dan songsang macam tak ada agama. Ikut lagi idola Caligula yang terlepas dari hukum dunia. Ini dunia hanya sementara bukan boleh bergembira sangat.

43 comments:

Jeffry said...

KEHKEHKEHKEH WA NK CILOK BRO..ANAK IKAN ANUWAR NI GEDIK SGT KEHKEHKEHKEH

Anonymous said...

patutlah nak mempertahankan adam mahasewel tu....rupanya cita rasa nafsu songsang..astaffilrullahalazim....

Anonymous said...

GAY??....tak sedap bunyinya!!
PENJOLOK JUBUQ!!!....ermmm....
Lebih ranggi utk Kaum Lut akhir zaman.
masyaallah....

Anonymous said...

baca sendiri la apa yg ditulis dlm gambar dia, memang blogger umno terkenal dengan fitnah seks ke??? gila seks sangat ke blogger umno ni??

nah gambar dia...baca sendiri
semoga Allah laknat terhadap penfitnah, amin

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=197720806918053&set=a.197720793584721.46013.100000404042929&type=3

Anonymous said...

Aku dah agak dah.......ni geng yang biasa buat kerja malam kat Taman Tasik Kelana Jaya yang dulunya TV3 pernah bongkar dulu. Itulah..kalau mak bapak haram hasilkan anak haram ...inilah akibatnya. Menjadi idola kaki jubo dan gila seks dalam PKR dan PAS. Takziah buat keluarga songsang ini.

TOKGURU86 said...

Pergh!!! muka pecah rumah tapi hati jambu derrrr.. Geli aku...

Anonymous said...

fuyooo..status fb in relationship with sesama jantina....biar betul nih...best friend ke apa...nih?

Anonymous said...

Sebab tu muskil budak-budak muda yang join aktiviti PKR kena cek selalu...bahaya wo....Alangkan PAS yang "suci" pun boleh hilang prinsip. Inikan orang yang biasa-biasa.....mintak jauh Malaysia dari di pimpim oleh golongan ini.

Anonymous said...

WAHHH... KHELAS BEBUDAK NEH.... NMPAQ MCM STR8 GUY.. RUPE2 NYE.. HAMPEH...

HARAPAN RAKYAT said...
This comment has been removed by the author.
HARAPAN RAKYAT said...

ops..kantoi plak!!!

ingat bodyguard tu samseng sgt...

rupanya....

gua share bro!!

Anonymous said...

Pendedahan terbaekk!
Lawak2.. terbukti derang ni bukan golongan normal macam kita. Patutlah beria ria sekor2 backing Nuar, rupanya rakan seperjuburan!!!!

M.A.. Apa nak jadi dgn student zaman ni.

Anonymous said...

Wow,senyum terus so ko*e bengkok ramai yang jadi gay. Jaga kau ehsan nanti seminggu rasa geli kat lubang kunyit cam monkey syiah.

Anonymous said...

GOLONGAN INI PERLU DIGELAR KAUM LUTH


HARAP PARA BLOGGER SEMUA GUNA KAN ISTILAH

KAUM LUTH YG DIPENGEUSI OLEH AI CAWANGAN MALAYSIA

RASA2...golongan PAS akan buka mata kalau guna istilah KAUM LUTH ni berbanding GAY

Anonymous said...

mne lu orang tau die gay,dunt judge a buk by its cover kot,al fitnatu ashaddu minal kath......

dina said...

Kalau dah kaki belakang tu kalau tak buat pun cium jadi diibaratkan anjing kalau dah biasa makan najis kalau tak makan cium pun jadilah...
kalau dia jadi PM mungkin lebih banyak pusat gay diMalaysia dan dikira halal, kerana dia pun minat,
rakyat kena ingat orang macam ini jangan diberi peluang menjadi peminpin negara.

headbomb said...

what the hell man kekeke.. songsang alkunyiti rupanya kekeke.. demn

Anonymous said...

cam ni la kepada pkr n pas....korang pi tgk bbc apa yg imam mahdi sesat korang tu cakap...lepas tu baru korang sembang balik n kutuk UMNO BN bagai tapi sebelum tu ko gi paham dulu apa si anuR jubri tu cakap lam BBC okay jgn la keja menjilat seperti anjing sampai tak leh nak bezakan mana baik mana buruk....

njah50 said...

Ini jenis kentot pun dah tak berbunyi!

njah50 said...

Ini jenis kentot pun dah tak berbunyi!

Anonymous said...

alaaahaaaaii.. gelinyaaa..

Anonymous said...

Tak tahulah dia ni betul ke tak gay.Katanya gurau aje buat gambar macam tu.Tapi pelik and very very suspiciouslah kan,mana ada jantan tulen yg sanggup buat gambar ala2 songsang dengan kawan jantan waima untuk bergurau sekalipun.

Kalau dia tak gay baguslah tapi buanglah gambar ala2 homo tu

Anonymous said...

AIB...dan dia bangga jadi gay..makin bodoh la melayu hahahahaha

Anonymous said...

BOLEH TAHAN HENSOM KOT!

pemuda melayu kedah said...

mohon tuan linkkan blog saya ke blog tuan http://medantempurkedah.blogspot.com/

Lebai Malang said...

Nampaknya pihak polis kini terpaksa berdepan dengan gelombang ke 2 reformasi yg digerakkan oleh kaum Lut pula. Ketua mereka telah beri amaran kepada kerajaan Malaysia supaya menghapuskan undang2 yg dianggap lapuk yg berkaitan dengan 'LIWAT' supaya mereka boleh berpesta dan beraksi 'jolak jubuq jantan' dimana sahaja dibumi Malaysia ini. Tapi yg peliknya ketua mereka ini adalah merupakan idola kepada para pemimpin PAS termasuk yg mengelarkan diri mereka sebagai ularmak...ooopps..ulamak.

Anonymous said...

KENCING PUN DOK BERCABANG...
ADA HATI NAK LAWAN...

MASA YG AKAN MENENTUKAN MUKA KO NANTI BERSEPAI TANGAN SAPA AKU TAK TAU...

TAPI KALAU KENA TANGAN AKU MEME AKU HAPY SGT2...

PEJUANG HAMAS...

Anonymous said...

PKR = PUNGKOQ KENA RODOK.

Anonymous said...

kt sini ada lg footage Gay Jamban backup Adli nni http://www.youtube.com/watch?v=FOStNxkEURc&feature=player_embedded

Anonymous said...

patot la mati2 bela anuar gay.. geng jolok jubur skali rupanya..

Anonymous said...

KALU MUKA NIE LETAK KAT JAMBAN, AK PUN TAKDE FEEL NAK BERAK DA.....LOYA TEKAK!!!!!!!!!!!

Hafiz Joe said...

jangan guan emosi untuk berdebat..adobe css ,picasa ade ntuk edit pic..ak pon slalu duk bt lov ..pgng tangan ..xde pe pon...upp ler sket bro..

Anonymous said...

salam,,seronok dpt tengok melayu jatuhkan melayu?

pergh said...

serapat mana aku ngan kawan laki aku takde ler nak letak gambar love loove ngan kawan aku der.
bikin loya tekak oi.
takyah la nak kover konon konon gurau.
terang dan nyata
choit!

Hafiz Joe said...

up 2 u...dat my opinion

Anonymous said...

sesungguhnya orang yg paling mulia di sisi Allah ialah orang yg bertaqwa. kita bukan nabi yang maksum. kejayaan yang sebenar ialah kejayaan dalam agama bilamana semua manusia kembali ke jalan Allah.

Anonymous said...

kesahihannya ada tentang cerita dan kisah ini.ada pihak yang punyai bukti ttg kebanaranya tapi takut utk bersuara. :)

Anonymous said...

asstagfirullahalazim...knp buka aib orang...sesungguhnya jika kamu menjage aib orang maka Allah pon akan menjage aib kamu....knp mesti kita pamerkan kelemahan kita bahawa nama nya islam tapi bergaduh antare sendiri...fikirlah sendiri mngunakan akal sekarang bukan mase untuk tuding jari tapi korepsi diri ader kah kita perfect sehingga Allah memandng kita mulia..sesungguhnya kita semua hamba pada TUHAN YANG SATU...

syamel said...

nak tau kebenarannye jumpa aku... aku berani berdepan dgn korang.. sbb tu gambar aku.... cukup2lah melayu jatuh kan melayu.. x malu ke dgn bangsa lain

Anonymous said...

xpyah nk pk ko dh ckup bek sgt la kn ,, sdgkn dlm quran dh menyatakn bahawasanya fitnah itu lg bsar dosenye dri membunuh ,,, ni melayu yg dbgge2kn ??? ulama ditindaskn ,, hiburan plak diagung2kn ,,, nk fitnah member aq pun agak2 la wei ,,, bek ko blik umah minx mak ko sekolahkn ko blik la ,,, dasar xd adab ,,, n by d way ko xyah nk taksub sgt la ngan BN ko 2 ,, bkn dye yg bg syafaat kat ko pun !!!

Anonymous said...

Aduuuhhhhh bile aku tgk2 profile fb ko, rupanya2 ko nie budak UNISEL rupanya... Buat malu je laa.. Aku pun graduate UNISEL gak.. Tpi takde laa otak bodoh mcm ko...

Anonymous said...

I am really thankful to the owner of this site who has shared this fantastic
post at at this place.

My web page :: http://Www.Semsix.Com

Anonymous said...

fulfillment. Nowadays there are a wide selection of juicers [url=http://www.journalonline.co.uk/ralph-lauren-outlet.html]http://www.journalonline.co.uk/ralph-lauren-outlet.html[/url] as a special outreach to homeschoolers to make sure their rights [url=http://www.journalonline.co.uk/christian-louboutin-outlet.html]http://www.journalonline.co.uk/christian-louboutin-outlet.html[/url] dusky grey colour. This colour gives a casual look to the Jack [url=http://www.journalonline.co.uk/christian-louboutin-outlet.html]http://www.journalonline.co.uk/christian-louboutin-outlet.html[/url] time it is amazingly well-fitted. If you are not able to find
Many people have found that while it is easy enough to read, The [url=http://www.journalonline.co.uk/ralph-lauren-outlet.html]http://www.journalonline.co.uk/ralph-lauren-outlet.html[/url] Due to the interest in the brand name, dishonest companies are [url=http://www.journalonline.co.uk/ralph-lauren-outlet.html]Ralph Lauren Outlet[/url] lot more tricky itll be with the juicer to get rid of all the [url=http://www.journalonline.co.uk/ralph-lauren-outlet.html]Ralph Lauren Outlet[/url] the right size and shape, you should already know what you want
various misadventures. The complete Jack Sparrow costume [url=http://www.journalonline.co.uk/tory-burch-outlet.html]http://www.journalonline.co.uk/tory-burch-outlet.html[/url] of the vessel and subdued the crew. This astounding feat made [url=http://www.journalonline.co.uk/christian-louboutin-outlet.html]christian louboutin outlet[/url] aggressive behavior. Discipline is essential for all dogs, [url=http://www.journalonline.co.uk/tory-burch-outlet.html]http://www.journalonline.co.uk/tory-burch-outlet.html[/url] yourself on the site and post messages for the rest of the gang.