Wednesday, January 21, 2009

Hobi Baru Khalid Gagap Moo..Moooo..!!!


Berair mata aku gelak bila aku tengok TV3 tadi..seorang Menteri Besar didakwa atas kes salahguna kuasa...memang hebat MB nie sangat hebat dan terlampau hebat..belum ada dalam sejarah moden Malaysia seorang ketua negeri kantoi kes bangang macam nie. Aku rasa Pak sheikh tengok berita terus angkat hanpon call sama itu Khalid Gagap..

"Apa..ter..ter...tergagap si Khalid kena sound dengan Pak Sheikh..Kes bangang macam nie hang boleh kantoi..tak boleh harap langsung hang nie..Teresuck Cock tu lagi terar dari hang.."menyumpah-nyumpah Pak Sheikh dalam telefon maki hamunkan si Khalid Gagap nie..


Pak sheikh tak boleh salahkan Khalid Gagap.. Khalid seorang yang penyayang..dia memang sayangkan binatang. Pak sheikh perlu sedar Khalid sangat mencintai dunia kebinatangan..lihatlah babi telah dinaiktarafkan oleh Khalid dan Syarikat Pakatan haprak Sdn.Bhd.Dulu babi dihina,jijik, kotor dan hodoh tapi hasil kerja keras Khalid dan syarikatnya, babi kini salah satu binatang yang paling glamor. Sungguh hebat hasil kerja Khalid nie.


Hanya satu pinta untuk Pak Sheikh..kalu lepas nie jemput Khalid Gagap datang majlis janganlah di siapkan babekiu daging lembu..Khalid sangat sensetif dengan lembu..kalu nak teringin sangat nak makan burger atau macdonald janganlah diajak Khalid..silap-silap Khalid sanggup putus sahabat disebabkan cintanya terhadap dunia kebinatangannya..

Kami rakyat yang sentiasa senyum tanpa ada masalah menyokong penuh Khalid Gagap dan hobi baru beliau yang sentiasa kebinatangan. Kami tak kisah jika permintaan kami tidak diendahkan asalkan dapat memenuhi hobi baru Tuan Khalid Gagap Moo..Moooo.

2 comments:

GOMO said...

KHALID NI LAH TARZAN DALAM MALAYSIA!!!
SEMUA BINATANG DIA SAYANG!!!

KALAU TARZAN YANG SEBENAR BINATANG KESAYANGANNYA TENTULAH CIMPANZI...

TAPI KHALID LAIN....
BINATANG KESAYANGANNYA TENTULAH
BABI TUNGGAL!!!

gotahlantun said...

SALAM GARA,

MEMANG KECOH MB KHALID SORANG NI..
TAK HABIS2 BUAT HAL..LEPAS SATU ..SATU KES DIA KANTOI..
MEMANG PATUTLA DIA JADI KETUA KAMPUNG LADANG TERBESAR DULU.(GUTHRIE).
DAH TERBIASA BERCAMPUR DENGAN BINATANG DALAM LADANG...SEBAB TU LAH SIFAT2 KEBINATANGAN TU TERSERLAH..

TABEK GARA !!!.