Thursday, February 18, 2010

Rewind - Siri 7: Kisah DNA

Keraguan 14
Anwar cakap dia tak boleh bagi DNA sebab nanti Polis palsukan keputusannya untuk aniaya dia. Betul ke?

Cakap dengan orang bahlol cam pemimpin PKR, DAP dan PAS boleh la. Anwar ingat rakyat Malaysia bahlol cam budak-budak dia. Bagi alasan budak tadika macam cerita Sivaji The Boss. Sebenarnya dia takut DNA tu match dengan lender yang dah terselit kat dalam ##*!* Saiful tu agaknya. Ye tak ye juga siapa Anwar sampai Polis nak aniaya dia. Ingat ini cerita Hindustan ka..boleh hentam-hentam Polis ikut suka hati dia. Habis tu besok kalau naik mahkamah macam-macam nak jawab. Macam GM cakap sebelum ni, syaitan ni bukan PM, bukan sapa-sapa cuma ahli politik yang syok sendiri dan perasan handsome kehulu ke hilir berlakon macam PM Republik Of Malaysia People.

Ada pula lawyer yang sokong macam keldai bahlol. Mereka kata DNA tu tak penting Cuma keterangan sokongan (corroborative evidence). Bangang punya lawyer termasuklah yang dah kena pecat yang dok kat Kota Bahru tu. Depa ni tak tengok cerita CSI ke? Buat penat saja Yahudi buat cerita tu. Semua orang dah tahu dah jadi trend pun ‘scientific evidence’ amat penting dalam menyelesaikan kes-kes jenayah. Benda nie budak-budak pun tau. Sebab tu tak ramai yang berkumpul dekat IPK Kuala Lumpur masa dia kena tahan Polis. Yang dok bakar lilin bersepah ler..kalu ada colok dengan patung buncit lagi stailo…

Syaitan ni cakap kononnya pakar dari luar negara nasihatkan jangan beri DNA. Senang ceritala kalau tak buat benda terkutuk tuh beri saja DNA. Pasal apa nak takut, kalau polis nak kenakan dia boleh ambil DNA kes lama dia dulu. Betul tak.!

Keraguan 15
Anwar kata dia ada banyak bukti yang tak betul pasal Saiful Bukhari. Betul ke?

Kalau ada banyak bukti pasal Saiful naik je mahkamah. Cepat-cepat bagi DNA. Lepas tu masa bicara nanti tunjukkan kat dunia, pemuja taksubnya dan sekalian alam satu persatu bukti yang dia ada. Tapi syaitan ni dok menjerit dalam ceramah satu Malaysia siap buat vcd jual kat orang kampong buat apa. Itu tak champion lah namanya. Macam Anwar cakap masa kena bantai dengan Shabery Cheek tahun lepas, “ini bukan platform yang sesuai”, cait poodaahh..! Anwar Asshole patut guna mahkamah untuk dedahkan bukti-bukti temberang yang dia ada sebab mahkamah adalah tempat yang paling sesuai. Tapi mau kasi DNA dululah nak matchingkan. Kalau DNA tak matching tak perlulah pegi mahkamah sebab tak da kes. Tuhan tu maha kaya maha hebat dan maha mengetahui, Anwar Asshole tersilap juga langkah dia kali ini dan beliau pasti tersungkur. Pendek kata syaitan tua nie bahlol juga. Nasib..nasib..!

Anwar hanya tahu menggunakan internet. Kononnya laporan doktor Saiful untuk buktikan dia diliwat sengaja direka-reka. Itu bukan platform Anwar nak bermain. Si gemuk botak Raja Pet pun dah lari dok London sana. Ini lagi musibat punya manusia. Dah memang sah lagi sahih Si gemuk Raja Pet adalah musibat yang boleh ditawarkan reward RM 1 Juta jika dapat dipadamkan jiwa kotornya. Raja Pet melarikan diri dari Polis. Apsal nak lari jack. Kalau betul segala tuduhan berdepanlah secara bijaksana, bukan menembak dari dalam semak. Anwar macam budak-budak gunakan microfon membebel benda yang tak betul. GM tersangatlah hairan, kalau tak buat apsal nak takut bro..! sepatutnya biarlah mahkamah tentukan ada kes ke tak kalau betullah pistolnya tak dicelup ke sarung yang sah..! Anwar Asshole memang gelabah sekarang.

5 comments:

hahn said...

Kan dia nak jadikan Malaysia ni republik. Masa dah suntuk... tektik Hitler dalam Mein kempf pun dia pakai. Tektik ayatollah komeni pun dia sapu.

Ayatollah tu di pas kaset kat penduduk iran dari luar Iran. Masa tu dia di luar Iran.

Zaman modern ni Anwar pakai VCD la. Kata bertamadun otak macam keluar hutan. Adakah dia rayu rakyat untuk mengubah keputusan mahkamah.

Atau konon nak memulakan pemberontakan?. Silap tempat daaaaa... org kita dah hidup senang dan ada kerja.. ada bill nak bayar... banyak bill. Ko punya burung... ko jaga lah sendiri hahahaha

Lagi pun orang zaman sekarang: Lu lu gua gua... mampus la lu! gitu

Anonymous said...

Patut lah YB Zul kata dalam PKR ada firaun kecil salah saorang nya Anuar.

Anonymous said...

dalam utusan ada reveal pasal Firaun.

Dah mati 3300 tahun dulu tapi tetap boleh periksa DNA.. tau umur dia mati masa 19 tahun, kaki dia cacat, kepala dia ada lubang kesan awet

Compare dgn DNA umur 2 hari, masih segar...sperma skali pancut ada dlm berjuta2, stakat nak tangkap 50 ekor tu senang je...

salah anwar ialah: dia tak pakai kondom!!

Garamanis Bahalol said...

Sape yang bangang??? DNA tidak berubah mengikut waktu. Kes liwat I, DNA Anwar AlJuburi dah ada dlm simpanan. Kenapa nak sampel baru?
Sape yang bahalol?? Camana Jubor Saifool Al Bontot boleh kemut 2 hari tak berak? .selain lubang jubor Saifool yang masih ketat tu...macamna DNA boleh masuk dalam tangki taik Al Saifool alBontot...menarik kes ni.

Anak Lenggong said...

Si bangang cam Garamanis Bahalol tu boleh la nuar kelentong sebab budak tu kencing pun tak lurus lagik..