Thursday, February 25, 2010

Dah Memang Kuat Menipu.

Raja Petra Kamaruddin memang kuat kencing. Dari kes Altantuya sampai kes anak dia habis semua dia kencing. Paling kuat kena kencing budak-budak PAS yang dari tok guru sampai la berjawatan Unit Amal. Dulu dia riuh pasal laporan Pusrawi kes buntut Saiful tapi keterangan konsisten Saiful yang kata takda laporan doktor dibuat, Anwar sudah kena cekmate kat situ sampai la nie Anwar lari.

Suhakam Kata Tiada Bukti Budak Biol Kena Dera - Malaysiakini

Raja Azman mengaku sendiri menyatakan pada pertemuan mereka tadi bahawa beliau menelan bilah pisau cukur sebagai protes selepas diasingkan daripada tahanan lain. Siva berkata, pengasingan itu perlu bagi tujuan siasatan terhadap Raja Azman kini ditahan reman kerana kes curi dan menunggu perbicaraan. Raja Azman dimasukkan ke hospital selepas dia dipercayai menelan sebilah pisau cukur."

Boleh sambung baca kat sini

Hairan sungguh dengan depa yang masih dok puja Raja Pet padahal dia seronok kencing rakyat Malaysia sampai orang kat London berguling-guling tengok telatah depa yang percaya habis espesiali budak-budak PAS yang wajib kena tipu.

Kalau betoi Raja Pet ada bukti balik Malaysia kasi statement kat mahkamah tak payah susah-susah ikut skrip macam filem Forrest Gump, lari selagi boleh. Lu fikirlah sendiri......

Dunia..dunia..

4 comments:

BUDAK JAHAT said...

WOII..

PROMOT CERITA NABIL KA..!

Anonymous said...

begitulah indahnya dunia. kejahilan sudah menjadi pegangan hidup. PAS yang dulunya berbangga dengan fatwa mengkafir kali ini seronok berjdamping bersama bukan Islam kononnya sudah 20 tahun mengamalkan 1malaysia.

pas sudah jauh sesat semenjak berkawan dengan anwar lagi sesat mereka menjadikan kitab penipu raja petra sebagai ajaran.

PUTRA MERDEKA said...

dasar rpk jahanam!!!

Anonymous said...

Semalam saya ada baca Paper Keadilan terbaru ada 2 isu yang haprak bangang. Tajuk utama ditulis dari Rusnizam otak mandul.Ada ke dia cakap BN yang sengaja liwat-liwat kan kes nuar aljuburi.Langsung tak tulis pasal peguam tunda yang nak minta tunda udah lah nak layan lelebih buang masa jer otak mandul ni
Isu kedua WanAzizah dlm komentar meja presiden Sebelum tu dia pun mula le merapu pasal teori konspirasi basi.Kak Jijah siap pantun laie bunyi pantun nye cam ni
ORANG MUDA PAKAI TANJAK,
LAGI TAMPAN BERAKHLAK LAH IA,
LANGKAH PANGLIMA USAH TERLAJAK,
KELAK PENGLIMA GELAR PADANYA ( 2X )
meh Pok Cik pun nak balas pantun Ajijah ni
pantun 5 kerat yo..
ORANG MUDA SEDANG MEMBAJAK
(nak membajak pun password kena ingat eei!!!!)
SAMBIL MEMBAJAK PAKAI KY JELLY,
LANGKAH PANGLIMA SUDAH TERLAJAK,
KELAK PENGKHINAT BANGSA GELAR DIBERI,
ITULAH DIA ANWAR AL-JUBURI (5X)
alahai jijah mah sape nak berpantun bole kirim kat sinih!!!!