Wednesday, August 11, 2010

Ramadhan: Peluang Untuk Taubat Nasuha


Selamat menyambut Ramadhan kepada seluruh rakyat Malaysia yang beragama Islam dan sahabat-sahabat bloger yang menjadi pejuang barisan hadapan membela negara, bangsa dan agama.

Paling agung ucapan ditujukan pada Nik Aziz, Ostat Guan Eng, Anwar 'Karipap' Ibrahim, Salahuddin Puduraya, Husam Musa dan tak lupa ditujukan kasih sayang pada Mahfuz Bean Omaq dan seluruh kepimpinan parti pejuang tegar Islam dan komited pelaksana hukum hudud.

Semoga dengan ketiadaan syaitan nirrajim yang diikat sepanjang bulan Ramadhan ini diharap sifat jati diri kesyaitanan tidak menjadi penghalang untuk berbuat baik dan taubat nasuha. Tazkirah untuk Anwar Ibrahim

Juadah rasmi berbuka tahun ini: Karipap Daging

2 comments:

Gerakan Timur said...

Salam Ramadhan,

Semoga Ramadhan memberi hidayah agar mereka-mereka itu kembali memegang tali-tali Allah.

Gelombang Wangsa Maju said...

Salam Perjuangan,

TAHNIAH, kerana perjuangan kita dalam menegakkan kebenaran mengenai kepincangan Pakatan Pembangkang pimpinan Anwar Al Juburi mendapat maklum balas positif dari kalangan pengunjung. Kami juga begitu teruja membaca artikel2 yang disampaikan di dalam blog anda.

Untuk pengetahuan saudara, blog kami yang dahulunya diberi nama UNIT MEDIA WANGSA MAJU telah dibubarkan dan kini telah melakukan beberapa penjenamaan semula. Kami telah membuat keputusan untuk menukar blog kami kepada GELOMBANG WANGSA MAJU.

Nama GELOMBANG WANGSA MAJU ditubuhkan atas permintaan beberapa pengunjung setia yang mahu blog kami dikekalkan di samping semangat perjuangan kami untuk meneruskan agenda menidakkan Anwar Al Juburi serta barisan keparat beliau.

GELOMBANG WANGSA MAJU akan menjadi lebih kritis dan terus mengkritik pihak pembangkang secara konsisten. Pihak pemerintah juga tidak akan terkecuali dari kritikan dan teguran blog ini. Tidak ada satu pun parti politik yang akan terlepas pandang.

Wadah perjuangan blog ini akan menjadi lebih universal dan bebas sekalipun masih tertumpu kepada usaha menyampaikan mesej pada isu isu nasional dan khususnya isu isu tempatan berkisar Parlimen Wangsa Maju.

KAMI juga TIDAK LAGI TERIKAT DALAM MANA2 PARTI POLITIK sebaliknya bebas menumpukkan isu2 yang dirasakan wajar ditegur dan dikritik.

Oleh itu, Kami berharap agar anda dapat MENUKAR NAMA BLOG KAMI DARI UNIT MEDIA WANGSA MAJU kepada GELOMBANG WANGSA MAJU di dalam list blog anda agar tidak berlaku sebarang kekeliruan dari pihak anda mahupun sahabat2 kita yang lain..


SEKIAN,

UMNO Didahulukan...
BN Diutamakan...