Tuesday, April 05, 2011

Update: Kebenaran Milik Saiful

Update:

Reaksi Kak Wan semasa PC tadi berbunyi macam ini.

"Jelas kelihatan susuk tubuh badan pelaku dalam video tersebut amat berlainan daripada susuk badan Datuk Seri Anwar Ibrahim. Hal ini diperkukuh lagi memandangkan sejak lebih setahun yang lalu, anak-anak Datuk Seri Anwar Ibrahim sering menemani beliau setiap kali beliau pergi melakukan aktiviti senaman dan fisioterapi selaku sebahagian daripada aktiviti pemuliharaan kesihatan tulang belakang,"

Kak Wan cuma pertikai susuk tubuh tetapi kenapa tidak pertikai rupa paras dan sideburn kotot suaminya, si pelakon video. Kak Wan tahu, Nurul Izzah juga dan seluruh keluarga Anwar tahu.

Kak Wan tak fikir, jika video yang pertama boleh dikeluarkan bagaimana jika muncul sequel yang ke-2.? jika yang pertama Kak Wan menyaksikan endingnya Anwar cuma memeluk pelacur itu, bagaimana selepas ini akan menyaksikan pula kehebatan Anwar sepertimana saat malam pertama dulu.

Kak Wan, TOLONGLAH BERFIKIR jangan terlalu mendesak.

Sebelum itu baca dibawah.

Sejarah manusia bernama Anwar Ibrahim sangat panjang. Asal usulnya tidak diketahui. Ada yang kata Anwar anak luar nikah Datuk Ibrahim dengan seorang perempuan orang gaji keluarganya yang berasal dari tanah jawa, mungkin...
Selepas dibebaskan dari penjara 2004 kerana kesalahan meliwat dan salahguna kuasa, Anwar kembali ke tabiat asal. Mengidam bontot lelaki yang putih berseri.
Sodomi II, Anwar kembali buat riot politik negara. Dia meliwat pembantu peribadi pengatur aktiviti. Kecoh seluruh negara.

Disuruh bersumpah langsung Anwar tak mahu. Dia pusing cerita kononnya ada 4 orang Ahli Parlimen BN nak join club PKR yang rendah moraliti. Nak sedapkan cerita ada pula ancaman bunuh  pada batang tubuh perut buncit Anwar. Sampai sekarang, Anwar kecing rakyat Malaysia terutama sekali penyokong tegar lebai panadol.
                        
Anwar tak mahu bersumpah laknat, Saiful manusia teraniaya yang berani berdepan laknat Allah di Masjid Negara.

Belum habis siri Sodomi, Anwar tampil dengan video diatas. Inilah manusia syaitan berperut buncit yang tertinggal jam tangan Omega. Video yang akan jadi bahan arkib sejarah moden negara. 

3 comments:

DaraBangloSelatan said...

dlm IC ada gambar susuk badan ke? IC aku ni tunjuk gambar muka aku je..
so apa kaitan perut la, punggung la, bahu la..kan kan kan?

KL BOYZ said...

harap dapat dilink blog KL BOYZ disini.., perjalanan masih jauh berliku..

http://klboyzwangsa.blogspot.com/

matmalaya said...

salam,,
perjuangan dalam pernulisan masih jauh,, harap tuan dapat link kan blogs matmalaya disini,,

http://matmalaya.blogspot.com/